Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csalogasd elő magadból a művészt

Csalogasd elő magadból a művészt

Csalogasd elő magadból a művészt: új termékünk a számozott számkifestő.

Mindig is ámulatba ejtettek a gyönyörű festmények? Akkor most lehetőséged van rá, hogy te is igazi művész légy. Új termékünkkel, a számfestő készlettel valódi műalkotásokat festhetsz te is! 

Nem kell több 10 ezer forintot kifizetned tanfolyamokra és eszközökre, nem kell megszámlálhatatlan órákat eltöltened a gyakorlással, egyszerűen csak választasz egy neked tetsző képet, majd a saját otthonod kényelméből, a saját tempód szerint elkészítheted festményed, dekorációdat. 

Jótékony hatások

Bizony, a számfestő jótékony hatást gyakorol a testedre és a lelkedre is! Kikapcsol, relaxál és feltölt. A kikapcsolódni vágyók számára jó hír továbbá, hogy fejleszti a kézügyességet és a kreativitást is. 

Lényege, hogy minden elkülönített terület a képen számkóddal van ellátva. Minden számkódhoz egy festékszín tartozik, amely alapján te beazonosíthatod, hogy milyen színnel kell az adott részletet lefestened.

Ha egy könnyed lazításra vágysz, akkor választhatsz egyet az egészen egyszerű számfestők közül, de ha egy kicsit nagyobb kihívást keresel, akkor vannak komplexebbek is, amik például több szín keverését is igényelhetik.

Tökéletes családi program

Képzeld csak el egy estét, amikor összegyűltök a családdal és együtt megalkotjátok otthonotok első közös saját készítésű díszét. Kicsiknek és nagyoknak is remek lehetőségeket rejt a számfestő, hiszen ki ne élvezné, ha kiélheti kreativitását.

Gyermekek részére kifejezetten ajánljuk az állatos témájú számfestő készleteket. Megtalálhatod köztük a kutyás, zsiráfos, tigrises, de még az unikornisos képeket is.

https://comfortzona.eu/unikornis-csalad-szamfesto-keszlet-4057

Tökéletes ajándék 

Választhatod szülinapra, karácsonyra, névnapra, vagy évfordulóra, bármilyen alkalomra! 

Ajándékozottad szereti a virágokat? Egy pipacsos számfestőnek biztosan örülne. Sokat hallgat komoly zenét? Akkor az ő képe egy hangszert fog ábrázolni. Rajong a természetért? A szarvas az erdőben képpel a szívébe lophatod magad. 

https://comfortzona.eu/szarvas-az-erdoben-szamfesto-keszlet-4027

Bárhogy is választasz egy számfestő készlettel minden korosztály számára egy időtálló, személyes és emlékezetes ajándékot adhatsz.

Az oldal tetejére